Over ons

Geuren zijn heel persoonlijk. Een geur halen de mooiste gevoelens naar boven, roepen emoties op en brengen herinneringen van vroeger tot leven. De geur of geurbeleving dat jij ondervind is daardoor heel persoonlijk. 

Online parfumwinkel ParfumExplosie is een webshop met een ruim aanbod van heerlijke parfums. Het assortiment bestaat uit geuren van bekende en luxe parfummerken. Wij van Parfumexplosie vinden dat iedereen de beste deals verdient. Daarom werkt ons team keihard om iedere dag de beste merken aan te kunnen bieden voor een zo laag mogelijke prijs. Hoe we het aandurven om A-merken voor deze prijzen te verkopen? Wij willen jou als klant alleen het allerbeste bieden! Daarom hebben we behalve lage prijzen ook snelle levertijden en een uitstekende service. Voor ons is dat vanzelfsprekend.

Onze producten worden uitsluitend via internet verkocht en daarom kunnen wij altijd de scherpste prijzen aanbieden. 

Al onze producten in onze webshop zoals parfum, eau de toilette, aftershave, cosmetica en overige gezichts & huidverzorgingsproducten zijn gegarandeerd 100% origineel. Onze producten komen van een Nederlandse leverancier en zijn ook in Nederland opgeslagen. Al onze producten worden direct uit voorraad geleverd. 

Wij streven naar een perfecte en snelle levering. Zo worden onze producten met zorg ingepakt en alle bestellingen die vóór 20:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde werkdag nog verzonden. Wij verkopen onze producten in Nederland, België en Duitsland. 

Het team van ParfumExplosie bestaat uit enthousiaste en ervaren medewerkers en wij streven naar een uitstekende klantenservice. Alle vragen worden snel beantwoord zodat jij snel kan genieten van jouw favoriete geur. 

Bekijk binnen een paar klikken ons online assortiment en profiteer direct van onze scherpe aanbiedingen van de mooiste parfummerken. 

Veel winkelplezier.